Artikel

WoTS was succesvol

We kunnen tevreden terugkijken op onze deelname aan de World of Technology & Science. Die vond plaats op 4 t/m 7 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Deze beurs – hét trefpunt voor professionals in de industrie en wetenschap – is in vier dagen bezocht door ruim 21.000 mensen, dat is 30% meer dan in 2014.

 

WoTS een succes

 

Nieuwe ontwikkelingen

Ook op de stand van De Gidts & Feldman was het ‘gezellig druk’. We mochten niet alleen bestaande relaties verwelkomen op onze stand. We hebben ook talrijke nieuwe contacten gelegd. Deze professionals hebben we enthousiast gemaakt voor de vele producten en oplossingen van De Gidts & Feldman Group. Ook hebben we ze – onder het genot van een hapje en een drankje – op de hoogte gebracht van belangrijke nieuwe ontwikkelingen die zijn opgenomen in ons productenpakket. Met name de Honeywell DCS en PLC, Gasdetectie, Multivariabele flowmeter, Geleidegolf radarniveaumeter en de Emco Controls float level switch.

 

‘Wow!’

Op onze stand waren veel instrumenten te zien en dat leverde mooie reacties op. “Wow, ik wist niet dat jullie dat ook leveren!”, was er één van. Dat we met een flink aantal sales leads onder de arm de beurs hebben afgesloten, is de kroon op ons werk. Heeft u de beurs gemist en wilt meer weten over de nieuwste ontwikkelingen? Neem contact met ons op. We maken graag tijd voor u.