Artikel

Virago praat met Zuercher

Virago Valves is ver met de onderhandelingen over nauwe samenwerking met Zuercher Technik. Het is de bedoeling dat Virago Valves de drukregelaars en afblaasventielen gaat vermarkten in Nederland en ook de technische support gaat bieden.

 

Altijd passende oplossing

De producten – van hoge kwaliteit, gemaakt met de spreekwoordelijke Zwitserse precisie – betekenen een waardevolle aanvulling op de productlijn van Honeywell, die Virago Valves al in haar assortiment heeft. Met Honeywell en Zuercher Technik bieden we u voor letterlijk elke toepassing de juiste oplossing.

 

Zuercher

Zuercher Technik

Dit Zwitserse bedrijf houdt zich bezig met industriële afsluiters, de automatisering ervan en de applicatie-specifieke configuratie. De focus ligt op de drukregelaars, kogelafsluiters, vlinderkleppen, regelkleppen en afblaasventielen. Hun belangrijkste klanten zijn te vinden in de Chemie, Farmacie en Food. Groeisectoren – zoals energieleveranciers, machinebouw en biotechnologie – worden steeds belangrijker voor Zuercher Technik, dat in Virago Valves een belangrijke partij ziet om ook in Nederland succesvol te zijn.