Vragen

Heeft u vragen over
de Disclaimer neem
dan contact met
ons op

+31 (0) 36 547 05 38

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door DGF Group NV – de bundeling van vier gespecialiseerde handelsorganisaties De Gidts & Feldman, Imperial Valve, Anaparts en Virago Valves – met de grootste zorg samengesteld. Doch er kunnen geen rechten aan worden ontleend. DGF Group NV verstrekt op deze website louter informatie over producten en diensten die door DGF Group NV worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

 

DGF Group NV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. DGF Group NV stelt alles in het werk om misbruik te voorkomen, maar verwerpt elke aansprakelijkheid voor welke gevolgen van misbruik dan ook. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot websites die niet door DGF Group NV worden onderhouden, wordt afgewezen.

 

Verwijzingen naar sites die niet door DGF Group NV worden onderhouden, zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel DGF Group NV uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.