Artikel

DGF Group op de WoTS

DGF Group – De Gidts & Feldman, Anaparts, Imperial Valve en Virago Valves – presenteert haar assortiment op de World of Technology and Science (WoTS). Deze niet te missen beurs vindt plaats van 4 t/m 7 oktober 2016, in de Utrechtse Jaarbeurs. De WoTS geldt als hét trefpunt voor professionals in de industrie en wetenschap. Ook dit jaar vindt u er een sterk aanbod uit de World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives en World of Electronics.

WoTS2016-KubusAlgemeen

Nieuws van Honeywell

De Gidts & Feldman – dat behoort tot de selecte groep Honeywell Diamond Distributors – is sterk vertegenwoordigd op de WoTS met drie nieuwe producten van Honeywell:

 

Nieuw: Honeywell SLG700 geleide golfradar niveaumeter

De vorig jaar geïntroduceerde serie niveaumeters wordt continu verbeterd en is nu ook geschikt voor drukken tot 400 bar. De ‘Double Wave technologie’ maakt het instrument nauwkeuriger en betrouwbaarder.

 

Nieuw: Honeywell SMV800 SmartLine Multivariable Transmitter

De Honeywell SMV3000 heeft een opvolger gekregen: de SMV800. Gebaseerd op het modulaire concept van de SmartLine transmitters meet de SMV niet alleen verschildruk, statische druk en temperatuur, maar berekent ook de (massa) flow in gas- en stoomtoepassingen.

 

Nieuw: Honeywell Experion LX DCS

Experion LX is een afgeleide van het succesvolle Experion PKS en wordt exclusief via de distributiekanalen van Honeywell verkocht. Het is een flexibele en schaalbare DCS-oplossing tot circa 50.000 I/O.

 

Op onze stand vindt u nog veel meer producten van Honeywell, waaronder een reeks gasdetectoren (Honeywell Analytics) en gasdrukregelaars (van de Honeywell productlijnen Bryan Donkin, RMC en Gorter). Ook daarover vertellen de productspecialisten van De Gidts & Feldman u graag alle details.

 

Honeywell Proces Solutions: Orion Console

Ook op de stand van De Gidts & Feldman: Honeywell Proces Solutions, met een Orion Console, een geavanceerd bedieningspaneel voor procesoperators.

 

En nog meer topproducten

Wat vindt u verder op de stand van de DGF Group? Producten van kwaliteitsmerken die in Nederland worden vertegenwoordigd door De Gidts & Feldman (EMCO Controls, CCS, Mid-West, Intra Automation, KME, Sitecna), door Virago Valves (A. Hock regelafsluiters) en door Anaparts (BFI Automation, Adicos). Imperial Valve toont de highlights van haar uitgebreide assortiment afsluiters: Double Block and Bleed Valves, Instrument Needle & Ball Valves en Monoflange Valves.

 

Inschrijven voor gratis toegang

Wij hopen u de hand te schudden op onze stand in hal 8 van de Utrechtse Jaarbeurs. Er staan zes senior productspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden en u op maat te adviseren. Ook bent u welkom in ons – bescheiden – hospitality center voor een hapje en een drankje. Een gratis toegangsbewijs ligt voor u klaar. Alleen nog even inschrijven (toegangscode: WOTS1087). Graag tot ziens op de World of Technology and Science!