Vragen

Heeft u vragen over dit
product neem dan contact
op met Gerrit Verschuur


+31 36 547 0538

virago_ahock

A. Hock

Regelafsluiters zonder compromis

 

De regelafsluiters van A. Hock? Dat zijn de doorontwikkelde Serie 2000 regelafsluiters, die Honeywell in 1999 verkocht aan Flowserve, die het op de markt bracht onder de naam Valtek 2000. In 2008 verkocht Flowserve het vroegere Honeywell portfolio aan A. Hock. Virago Valves distribueert nu dit uiterst complete assortiment afsluiters in Nederland.

 

Vertrouwde Honeywell-kwaliteit

A. Hock produceert de regelafsluiters exact volgens de originele tekeningen en bouwplannen van Honeywell. Ze worden ook voor u op maat (!) geassembleerd. De regelafsluiters zijn geschikt voor vele toepassingen, vooral in de sectoren water/stoom en chemie. Er zijn vele accessoires leverbaar, van magneetventiel tot klepstandstellers.

 

Perfecte service, snelle levering

A. Hock is een relatief klein bedrijf en dat biedt voordelen. De lijnen zijn kort: wij van Virago Valves kennen elke medewerker persoonlijk en kunnen daarom snel schakelen met de juiste specialist. Maar dat is niet alles. De service die wij u bieden via A. Hock is adequaat: uw kleppen kunnen direct worden gereviseerd, alle reserveonderdelen zijn op voorraad. Bovendien levert A. Hock – via Virago Valves – sneller dan wie dan ook.

 

Specificaties
  • materialen: gietstaal en rvs (316)
  • maatvoering: DN15-DN150 (1/2”-6”)
  • uitvoeringen: pneumatisch en elektrisch
  • normeringen: DIN PN16-40 en ANSI 150-300 lbs